De SMKBLVRD ’16 – Sloterpark

//De SMKBLVRD ’16 – Sloterpark
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Heerlijk, genieten, drinken, eten en spelen in de buitenlucht.

De SMKBLVRD is het feest van eten maar ook van culturele diversiteit. Wereldwijd zien we hoe de taal van eten zorgt voor verbinding tussen mensen met verschillende achtergronden. Met name het eten op straat, de markt en Food courts vormen de ontmoetingsplekken waar tradities, achtergronden, overtuigingen en ambities elkaar ontmoeten. De SMKBLVRD is ook zo’n plek, een uitgelezen aanleiding voor bewoners, ondernemers en bezoekers om even langer stil te staan bij de plek, bij het eten en bij elkaar.

Eten & drinken

Waar eten is, is ook drinken. Op de SMKNLVRD worden bijzondere bieren geserveerd met o.a. onze eigen 7 Deugden uit Nieuw-West. Maar ook heerlijke, verfrissende shakes en smoothies, die uitstekende begeleiders zijn van onze avontuurlijke spicy gerechten.

Kunst & entertainment

Nog niet zolang geleden was eten een pure noodzaak, en helaas voor een groot deel van de wereld nog steeds. Je eet om te leven. Maar eten draait tegenwoordig ook om zoveel meer. Eten is net zoals andere vormen van expressie verheven tot kunst. Kunst die toegankelijk, gewaardeerd en gedeeld wordt kris kras door alle lagen van de samenleving. Dat maakt het samen eten zo bijzonder. De SMKBLVRD biedt in Nieuw-West een mooi podium om dat uitgebreid te vieren.

Mr Cocoloco

Bij een cultureel foodfestival hoort een natuurlijk een gezond kokosnoot drankje, aan u geserveerd uit heerlijk koele en verse kokosnoten. Wij zijn de hele dag van 13:00 tot 21:00 uur op het terrein aan de Sloterplas aanwezig. We zien u graag bij onze Caribbean stand.