A Naughty Night Out for the ladies

//A Naughty Night Out for the ladies
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

A Naughty Night Out for the ladies
Forget about Magic Mike… op zondag 25 september brengen The London Knights strippen tot een heel nieuw niveau. In The BOX Amsterdam vindt dan de 1ste editie plaats van ‘A Naughty Night Out for the ladies’; een ondeugend evenement met on stage The London Knights, GIO, diverse dj’s, beauty, fashion en foodstands.

Gedurende de 1,5u durende stripshow van The London Knights wordt fantasie werkelijkheid, de 5 ervaren strippers beschikken over de juiste strip- en danskwaliteiten om de spanning op te bouwen. Rondom de show wordt het podium gevuld door top entertainment. Niemand minder dan GIO , bekend van o.a. de hits ‘Bonnie & Clyde’ en ‘Ik wil Jou’ zal de aanwezige dames vocaal bedienen. Daarnaast zullen DJ’s Orlando, Curteez en Charissa Jong de dj-booth vullen samen met MC GLT; stilstaan is bij hen geen optie.

Fingerlicking Candyboys
Tot slot zijn er op het evenement ‘fingerlicking Candyboys’ aanwezig en bestijgen professionele mannelijke dansers het podium.

Dames kunnen op ‘A Naughty Night Out for the ladies’ ook terecht bij de aanwezige beautystands en fashionstands om zichzelf te verwennen of voor handige tips. Tevens is er de mogelijkheid om bij één van de aanwezige foodstands de honger te stillen.

Dames die van een gezellige en ondeugende avond uit houden zet zondag 25 september alvast in de agenda. Regel een oppas, regel vervoer en regel zeker iets verkoelends want het wordt en hete avond!

Voor de echte fans is er de mogelijkheid om na de show The London Knights te ontmoeten, houd onze mediaparter Wild FM en het sponsor My Brand in de gaten voor meet en greets en ook voor freetickets!
Reguliere kaarten voor dit evenement kosten € 12,50 of € 27,50 voor VIP-tickets.
Tickets, VIP-tickets en meer informatie via www.the-box.events .